29 juli

Igår kväll så var jag en sväng förbi Kalmarsundsparken.
 
Det var så fint, jättekul att se hur de hade fixat upp hela stället!
Vi åkte dit runt 8-tiden och lämnade runt 10. Det var så otroligt mysigt, vi badade och hoppade från bryggan och fikade sedan i Kalmars kvällssol. 
 
Idag har jag inte varit hemma mycket alls! Jag vaknade runt 11, då jag hade stämt av med en vän att vi skulle in till stan och luncha samt kika runt lite i affärer(som sagt tidigare, jag har ju inte alls varit inne i stan för mycket den senaste veckan, inte alls...). I vilket fall, jag hade det supermysigt då jag än en gång fick min 12 bitars sushi, nummer 4 den här gången med. Jag fick mig även en fika på Espresso House samt att jag köpte mig ett nytt saltspray. 
 
Så, saltspray har tydligen blivit min "nya" drog. Okej, det har varit det rätt länge....
I vilket fall så använder jag det minst två gånger varje dag, ett par spray i hela håret och lite till. Och så tog min flaska SLUT??? Bara sådär?! Jag fick fullständig panik och var på gränsen till ett breakdown. Som tur var så skulle jag ju ändå in till stan så jag kunde ju köpa ett nytt direkt!
Jag stampade med bestämda steg in på Kicks, direkt till hyllan där mitt Toni&Guy saltspray alltid står. Två flaskor kvar och det är rea. Vikter lättade från mina axlar och efter det så fick jag min sushi. Så, än en gång, supernöjd.

Västerslät

 
Var ute vid gårdsbutiken Västerslät här om dagen. 
De hade så otroligt mycket saker, grönsaker, godis, ost, kött osvosv. Allting närodlat och jag tror att hela familjen var i himmelriket. Allt var så otroligt fräscht, nytt och vitt, men samtidigt med en mysig, lantlig "touch".
 
Vi åkte dit för att kolla hur deras utbud såg ut och vi åkte hem med en kasse full utav saker och magarna fulla av fika. Västerslät fick alltså ett bra betyg.
(varför bloggar jag klockan 1 på natten?)

pancakes

Åt dessa goda här om dagen.
 
Idag är det varmt, igen. Igår var det lite sämre väder, men lilla Kalmar klarade sig undan det stora ösregnet(i alla fall i mina områden). Så precis som resten av hela staden så tänkte jag att "ja men då kan man ju passa på att gå på stan", som om jag inte alls har gjort det x antal gånger den senaste veckan..
Och herregud, DET VAR SÅ MYCKET FOLK. Det var så knökafullt med människor att man kunde tro att det var dagarna innan julafton eller mellandagsrea. Jag skojar inte.
 
Fick i vilket fall med mig ett par shorts, en vanlig vit t-shirt, lite bra underkläder och en riktigt bra concealer med mig hem, så jag var nöjd! 
 
Men som sagt, nu är det riktigt varmt ute så jag ska nog försöka att släpa ut mig själv och försöka att få åtminstone liiiite färg. Hur är vädret hos er idag?
 
 
 

violence

.
Min älsklingsbebis och bästa vän, introducing Violet.
Kan vara en riktig diva och får alltid som hon vill MEN hon är det finaste och gosigaste som finns.

nacho

 
Tog en sväng förbi Kalmar marknad igår.
Var nog lite sent, många hade börjat packa ihop sina saker redan då! Men det gjorde inte mig så mycket, köper nästintill aldrig saker på marknader, gillar mest att gå runt och kolla på alla saker..

Men men, efter en stund så kom lämnade vi av min syster och mamma och jag tänkte åka hem. Istället föreslog jag att vi kunde ta en spontanfika, dock upptäckte vi rätt snart att de flesta caféer hade redan stängt.. Så vi tog oss till Krögers och delade på en av deras plattor, helt okej.

tumblr.

Mitt tumblrfeed ser just nu ut såhär.
(ni kan klicka på bilden för att komma till min sida)

poolside

Har hängt här halva dagen, eller ska man säga gårdagen nu? 
Menmen, inte ens poolvattnet är svalkande längre har jag konstaterat. 

a single rose can be my garden

Något opassande citat då ett av våra trädgårdsland tas över utav mammas rosenbuskar. Idag var vi ute vid en gårdsbutik och kikade på närodlade grönsaker och hemgjorda chutneys och marmelader. Jag älskar hur såna där små ställen lyckas få en så lugnande aura runt sig.
 
Det är varmt. Sverige verkar ha fått en värmebölja och jag tror jag kommer dö alternativt svimma inom en snar framtid. Jag ska ju inte klaga, sena sommarkvällar är bland det bästa som finns(så länge man har något att göra). Har även varit på stranden för första gången på jag-vet-inte-hur länge. Men som sagt, värmen tar kol på mig och jag känner att domedagen är nära.

townwalk

Gick upp alldeles för tidigt och jobbade några timmar på morgonen. Åkte in mot stan runt halv tre och lunchade med systra mi. Mätta och belåtna strosade vi sedan runt där, in och ut i butiker.
Efter lite tidsberäkningar kom vi fram till att vi faktiskt hann med en fika om vi skyndade lite, så efter inte så många om och men så satte vi oss inne på Espresso House. Där satt vi tills jag insåg att jag kunde ta bussen hem med Jakob och tills Elin skulle jobba. 
En helt okej dag det vill säga.

25 juli

Gjorde den här fina till lunch häromdagen. Hallon, banan, blodgrapefrukt och lite yoghurt blev helt okej. 

outdoor cinema

 
 
 
Var på utebio med en kompis igårkväll. Åt nyttiga chokladbollar och världens godaste kakor medans vi såg Hungerspelen som vi inte alls har sett sjuttio gånger för mycket.

blurrr.

Köpte en kjol idag efter ett sammanbrott utav klädångest. Den är rosa men på något vänster kändes det okej att köpa den ändå.