Publicerat: / Allmänt

29 juli

Igår kväll så var jag en sväng förbi Kalmarsundsparken.
 
Det var så fint, jättekul att se hur de hade fixat upp hela stället!
Vi åkte dit runt 8-tiden och lämnade runt 10. Det var så otroligt mysigt, vi badade och hoppade från bryggan och fikade sedan i Kalmars kvällssol. 
 
Idag har jag inte varit hemma mycket alls! Jag vaknade runt 11, då jag hade stämt av med en vän att vi skulle in till stan och luncha samt kika runt lite i affärer(som sagt tidigare, jag har ju inte alls varit inne i stan för mycket den senaste veckan, inte alls...). I vilket fall, jag hade det supermysigt då jag än en gång fick min 12 bitars sushi, nummer 4 den här gången med. Jag fick mig även en fika på Espresso House samt att jag köpte mig ett nytt saltspray. 
 
Så, saltspray har tydligen blivit min "nya" drog. Okej, det har varit det rätt länge....
I vilket fall så använder jag det minst två gånger varje dag, ett par spray i hela håret och lite till. Och så tog min flaska SLUT??? Bara sådär?! Jag fick fullständig panik och var på gränsen till ett breakdown. Som tur var så skulle jag ju ändå in till stan så jag kunde ju köpa ett nytt direkt!
Jag stampade med bestämda steg in på Kicks, direkt till hyllan där mitt Toni&Guy saltspray alltid står. Två flaskor kvar och det är rea. Vikter lättade från mina axlar och efter det så fick jag min sushi. Så, än en gång, supernöjd.


Postat av: Sanna Widman

Superhärliga och fina bilder :)

SVAR:
Åh tack så mycket :) okej, kan va lite skakigt för mig också ibland, eftersom jag skakar rätt mycket i vanliga fall men övning gör det lättare :D

2014-07-31 @ 10:22:51
http://sannawidman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo