Publicerat: / Allmänt

3 augusti

 
Har in this very moment ett jäkla tråkigt liv och jag tror inte att jag kommer få några varken speciellt artsy eller intressanta bilder varken i sängen, soffan eller poolen.
Var i Frankrike för några veckor sedan och det var bäst. Efter fyra år med franska kunde jag åtminstone säga hej, presentera mig, fråga hur personen mådde samt beställa rätt mycket mat.
I vilket fall, den här resan var en utav de bästa jag varit på. Vi landade i Beauvais, tio mil norr om Paris, där vi sov en natt. Morgonen där på så åkte vi ut mot den nordvästra kusten mot Deauville och sedan vidare till Granville, där vi sedan sov en natt. Tidigt morgonen efter så åkte vi mot färjeterminalen för att ta färjan till Jersey, en utav den Engelska kanalens öar dit jag åkte på språkresa för ett år sedan och träffade min värdfamilj(ja, detta var resans höjdpunkt tyckte hela familjen).
Efter en helg på Jersey åkte vi tillbaka till Beauvais där vi checkade in på hotellet 04.15. Alla var förbannat trötta och däckade direkt.
Dagarna där på spenderade vi i Paris. Där gick vi, åt glass, drack kaffe, fikade, åt mat, gick igen, fikade igen osvosv.
 
Skulle mest kika in lite snabbt men istället blev det så här. Nu ska jag sätta mig och läsa min nyligen påbörjade bok, pusshej.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo